Shërbimi i gjurmimit të emailit është të përcjellë numrat e gjurmimit në një adresë të dedikuar email (track@17track.net) nga adresat tuaja të regjistruara ose të lidhura me email. Sistemi ynë analizon përmbajtjen e postës elektronike për të gjetur numrat e gjurmimit dhe automatikisht i shton ato në listën e gjurmimit.
Si ta përdorësh >>

Tjetër email i lidhur